dimarts, 7 d’agost del 2007

Resum

Despres de dies avui hem trobat connexio per enviar noticies. Estem en un cyber a Chichiriviche, un poblet del parc natural de Morrocoy, a la costa de Venezuela.

Despres d'alguns entrebancs hem aconseguit alguns objectius. El mes enllestit es la xarxa que hem creat a l'escola del Masparro. Des d'un diposit d'aigua repartim senyal a les aules d'informatica, a la zona de direccio i a una altra part de l'escola.
Hem fet proves de connexio des d'aquest diposit d'aigua fins al poble i hem vist que es totalment factible.

Ara be, no hi ha internet al poble i no es preveu que n'hi hagi. S'estan portant negociacions pero ens queden molt amunt i no hi podem fer res. Tampoc tenim el permis definitiu per operar des de la torre i les negociacions tambe les fan des de dalt. O sigui que de moment internet no arriba tot i tenir l'instal.lacio feta. Igualment, estem estudiant altres opcions per rebre internet des de la zona pero necessitem parlar amb la gent de Fe y Alegria.

Un servidor tornarà cap a casa d'aqui a dos dies. El projecte encara continuarà. Disculpes per tenir a tothom sense gaire informacio. Hem estat en una zona molt aillada.

Una abrazada